Vill du utvecklas medialt och förmedla budskap från andra sidan?

Under Medium utbildning lär du dig kommunicera med Andevärlden och att ge medial vägledning!

  

Den här utbildningen är skapad för dig som vill


... använda och stärka dina mediala sinnen optimalt

...  lära dig olika former av medial vägledning och  sittningar

... kunna psykometri sk mediala överbryggare som kortlek, foto och föremål

... förstå hur processen med Andekontakt/ anhöriga går till

... få en tydlig struktur och manual att följa i ditt mediala arbeteOM UTBILDNINGEN  


MEDIUM 1-2 är noga utvecklad för att fungera väl för alla oavsett tidigare erfarenhet. Du behöver alltså inte vilja jobba proffessionellt som medium för att ha stor glädje av att gå kursen. Den är öppen för alla som har en längtan efter något mer i det fysiska livet, vill utveckla sitt sjätte sinne, känna mer mening och passion i livet och fördjupa kontakten med sin själ.ATT FÖRÄDLA DET DU HAR ÄR KRAFTFULLT

Utövar du mediumskap idag, vill träna mer, bli träffsäkrare och stärka upp ditt mediala självförtroende så ger kursen en riktigt bra nytändning och push.


Arbetar du med att hjälpa andra som coach, terapeut, healer kan du med fördel tillämpa dina mediala insikter och samtidigt fördjupa effekten av dina sessioner.  


Du kan likaväl använda dina färdigheter enbart för hemmabruk och för din egna personliga och andliga utveckling.Här ser du allt som ingår + 3 värdefulla bonusar


STEG 1 MEDIAL FÖRMÅGA - Grundkurs


Intuition och psykisk förmåga är något som alla har naturligt men det är vanligt att det ligger som en tillbakahållen eller underutvecklad tillgång.


Under 23 lektioner tränas nu din intuition och psykiska förmåga upp genom videos, teori och praktiska övningar. Du får god medial kunskap tillsammans med information kring etiska riktlinjer för att på bästa sätt förvalta dina värdefulla förmågor.


Grundkursen öppnar ditt sjätte sinne och får dina mediala färdigheter att uppenbara sig. Mängdträning gör dig träffsäker och det blir roligt att använda dina mediala sinnen! 

Innehåll steg 1: 

✧    Utveckla inre lyhördhet 

✧    Veta när du kan lita på din magkänsla och inte 

✧    Föraningar och att känna på sig saker  

   Psykometri lär dig avläsa föremål 

    Stimulera din klärvoajans 

✧    Kunna skilja på om det är medial information eller Andekontakt 

✧    Psykisk, mental respektive medial förmåga 

✧    Detta ökar din mediala förmåga 

✧    Hur du sätter dig i och bygger upp den mediala kraften  sk the power 

✧    Chakranas betydelse, hur du öppnar och stänger, oerhört viktigt att kunna

✧   Vägledda andliga meditationer av Camilla
STEG 2  MEDIUM FÖRDJUPNING - Kontakt med Andevärlden


Nu tar du nästa steg och kan t o m ta ett kvantsprång i ditt mediumskap beroende på var du befinner dig i din utveckling. Andevärlden anpassar sig väl till där du befinner dig.


Du får 25 lärorika och fascinerande lektioner baserade på modernt mediumskap och spiritualismens 7 principer med anor från 1800- talet. Här får du det bästa av modern utveckling och esoterisk visdom.


Självklart får du också del av Camillas egna personliga hacks utifrån sin långa erfarenhet av att ha kontakt med Andevärlden, andra dimensioner och sina ut- ur- kroppen- upplevelser. 

Oslagbara tips och inspiration som du ( av oss veterligen) ej hittar någon annanstans!
Innehåll steg 2: 


✧    Checklista som du följer inför varje sittning

✧    Vilka frågor du får och kan ställa till Andevärlden

✧    Så här tar du emot budskap 

   Hur du ökar dig mediala fokus 

✧    Hantera dina egna hinder som prestationskrav, rädsla och osäkerhet

✧    Vad du kan göra om du inte når hela vägen fram med Andekontakt eller att få budskap 

✧    Hur lång en sittning bör vara 

✧    Förberedelser för att optimera goda resultat 

✧    Spiritualismens 7 principer 

✧    Tekniska detaljer som direkt underlättar i att ta emot och förmedla budskap 

✧ Intervju med Camilla där hon personligt berättar hur det är att växa upp med andra världar och dimensioner och ut- ur- kroppen - upplevelser.


MEDIUMSKAP

går att träna upp med rätt vägledning, fokus och övningar

 

Värdefulla färdigheter när du vill utveckla din mediala förmåga, ägna dig åt mediumskap, andlighet eller healing. 


Att utveckla ditt Mediumskap är lika aktuellt när du vill nå större självförverkligande, genomföra idéer och drömmar. 


Så här säger andra

om Camillas mediala kurser online

5 Omdömen

Camilla fantastisk som alltid!

Sebastian Sundberg

En mycket bra kurs som jag rekommenderar alla som är intresserade av det mediala. Såväl om det gäller din egna mediala utveckling som om du bara är intresse...

Läs mer

En mycket bra kurs som jag rekommenderar alla som är intresserade av det mediala. Såväl om det gäller din egna mediala utveckling som om du bara är intresserad av att förstå hur det fungerar.

Läs mindre
5 Omdömen

Lättillgänglig och väl avvägd

Roland Josefsson

Jag upplevde kursen som mycket väl avvägd mellan tal och text. Mycket lärande och insikter inom kurstiden utan att det var något onödigt med.

Jag upplevde kursen som mycket väl avvägd mellan tal och text. Mycket lärande och insikter inom kurstiden utan att det var något onödigt med.

Läs mindre
5 Omdömen

Kurs i mediala förmågor

anna jarstig

Jätte bra kurs och fick mycket insikter, väldigt lätt att lyssna på och tydlig

Jätte bra kurs och fick mycket insikter, väldigt lätt att lyssna på och tydlig

Läs mindre
5 Omdömen

Supernöjd

agneta hedman

Tack för en väldigt intressant webbkurs. Jättebra beskrivningar av lite svåra ämnen. Camilla är väldigt tydlig och lättsam att lyssna på. Intressant innehåll...

Läs mer

Tack för en väldigt intressant webbkurs. Jättebra beskrivningar av lite svåra ämnen. Camilla är väldigt tydlig och lättsam att lyssna på. Intressant innehåll i kursen . Hoppas på fler webbkurser på det andliga temat.

Läs mindre
5 Omdömen

Otroligt lärorik och givande kurs!

Rebecca Nordlöf

Oerhört givande och lärorikt! Kursen innehåller bland annat enkla övningar och många bra tips Camilla är verkligen pedagogisk i sitt lärande. Kan varmt r...

Läs mer

Oerhört givande och lärorikt! Kursen innehåller bland annat enkla övningar och många bra tips Camilla är verkligen pedagogisk i sitt lärande. Kan varmt rekommendera denna kurs!

Läs mindre
5 Omdömen

Rekommendera :D

Kornthip Jäger

Jag hade köpt den kursen igår och lärt mig i endast en hel kväll. Super bra och Camilla förklarar så bra och tydlig samt kursen har bra upplägg. Jag är så ta...

Läs mer

Jag hade köpt den kursen igår och lärt mig i endast en hel kväll. Super bra och Camilla förklarar så bra och tydlig samt kursen har bra upplägg. Jag är så tacksam för kursen och Camilla att du gjorde kursen. Rekommenderad :D

Läs mindre
Omdömen

Om kursledaren

Medium, författare och utbildare Camilla Elfving

En av Sveriges främsta diplomerade medium Camilla Elfving är spiritualistiskt Medium samt författare till många böcker om andlighet och mediumskap.  Camilla är särskilt uppskattad för sitt konkreta och professionella sätt att lära ut och förmedla sin kunskap i ämnet. Camillas expertisområden: •Mediumskap •Healing •Ut-ur-kroppen- upplevelser/Själsresor •Andlig och personlig utveckling •Attraktionslagen och framgångslära. Camilla driver Elfving Institute, en skola för Mediumskap, andlig och personlig utveckling. Hon har sin verksamhet på Södermalm i Stockholm, där hon också bor.

Bonus 1 ⭐️ ENERGIKURS

Se fram mot självförtroende och starkare power!

Kursen gör dig mentalt stabilare, ger ökad självacceptans. Övningarna ger dig starkare vilja, mer egenkraft och klarhet i sinnen, vilket gör att din aura kommer att utstråla mer ljus och power. Perfekt att börja eller avsluta mediumutbildningen med.
 • Stärker ditt biofält och självförtroende

  Perfekt kurs som tar dig till nästa nivå av utvecklingen där du är energimässigt mentalt stabilare, har ökad självacceptans och självförtroende.

 • Chakran + Hantera negativ energi

  Lär dig gränssättning, att använda chakrasystemet samt öva dig i att vara sann mot dig själv och andra. Bra vardagsövningar och energihacks!

 • Utstråla mer ljus och power

  Övningarna ger dig starkare ljusutstrålning, vilja, mer egenkraft och klarhet i sinnet, vilket gör att din aura kommer utstråla mer ljus och power!

Bonus 2 ⭐️

Utbildningens 21 videos som ljudfiler

Lyssna på utbildningens innehåll som ljudfiler. Du får större frihet och kan enkelt ta del av utbildningens innehåll. Tack vare denna bonus kan du lyssna på alla 21 videos som Mp3 - filer rakt i mobilen, datorn eller plattan var du än är.

Bonus 3 ⭐️

Gemenskap och stöd i privat Facebookgrupp

Expandera ditt nätverk med vårt forum. Här träffar du fler som också går utbildningen eller har gått den. Ställ frågor direkt i gruppen, bli inspirerad och få stöd av andra. Camilla, din kurslärare är också där. Vill du ha en träningspartner på vissa övningsmoment? Här är vår slutna grupp perfekt sätt att utvecklas tillsammans, en klar win- win.

INTYG ⭐️

Efter fullföljd kurs steg 1 Grundkurs och steg 2 Andekontakt får du digitalt Intyg i pdf format, färdigt att ladda ner och skriva ut.

Ditt mediala äventyr börjar strax

Så spännande... Försök att inte stressa eller forcera fram medial utveckling. Var öppen, avslappnad, nyfiken och ha kul. Se det som ett äventyr. Det underlättar processen och är så uppskattat av Andevärlden. Lycka till!

Så här går det till

Superenkelt att delta:

Direkt när du betalat på sidan här får du tillgång till kursen via mail. Du loggar in på din kurs-sida med din dator, platta eller din mobil. Inga tunga program att ladda ner. Du får videos med kurslektioner och övningar varav några lite mer utmanande såklart ;-) manualer och mängder av praktiska tips. 


🔮  Välj en takt som passar dig, ditt liv och ditt schema 

🔮  Ladda ner pdfer, manualer och se videoklippen flera gånger 

🔮  Repetera kursen hur mycket du vill under 2 år, det fördjupar dina färdigheter


Välj ditt pris och starta nu

Få tillgång till allt kurs material direkt. Du kan betala med kort, ha tillgång till kursen i två år. Delbetala här på sidan. Vill du betala med swish eller mot faktura mejla: [email protected]

Vanliga frågor

 • Kan jag gå kursen i min takt?

  Ja upplägget är gjort så att du går i en takt som passar dig. Du kan alltså fortsätta med ditt nuvarande liv tex om du arbetar eller studerar. Vanligt är att genomföra utbildningen under 6 månader och du har tillgång till den under två år.

 • Jag är inte ett medium, är kursen rätt för mig?

  Kursen är noga anpassad oberoende av erfarenhet och hur du vill använda färdigheterna. Du kan gå enbart för att fylla på din egna andliga utveckling.

 • Vad krävs för att jag ska få intyget?

  Du behöver fullfölja alla kursdelar därefter får du intyget digitalt där det står att du genomfört hela kursen.

Tidsbegränsat erbjudande!

Anmäl dig nu och säkra dina bonusar

MEDIUM UTBILDNING steg 1-2

Direkt när du betalt på sidan här får du tillgång till kursen via mail. Du loggar in på din kurs-sida med din dator, platta eller din mobil. Inga tunga program att ladda ner. Du får videos med kurslektioner, övningar varav några lite mer utmanande såklart ;-) manualer och mängder av praktiska tips. 


🔮  6 månaders online program

🔮 48 lektioner i en takt som passar dig, ditt liv och schema 

🔮 Livslång tillgång till och stöd i sluten privat facebook grupp

🔮  Lätt tillgängligt via platta, dator och mobilen 

🔮 Tillgång till kursen i 2 år 

🔮 Bonus hela Energikursen

🔮  Personligt intyg efter fullföljda steg