Utvecklas i mindfulness och kreativitet

Här får du målarövningar som lustfyllt sätter igång fantasin, utan stress och prestation!   

Du inspireras, får mod och självförtroende att måla fritt utan förlagaGenom videos, tydliga målarexempel är det enkelt att snabbt komma igång. Så att du kan njuta av att måla med mindfulness. Kursen riktar sig till nybörjare och till dig som vill komma loss och utvecklas i ditt måleri! 


Se fram emot på kursen:

﹆ Att börja måla från hjärtat utan krav

﹆ Slappna av med andningsövningarna som frigör stress och ger ny energi 

﹆ Hjälp att släppa självtvivel, kritk och kontroll

﹆ Vägledda meditationer tonar in dig innan du målar

﹆ Mindfulnessverktyg i måleriet och i vardagen 

﹆ Materiallista    


Övningarna fungerar lika bra inför andra former av kreativt skapande som kan mynna ut i en skriven text, en sång eller en skulptur.Kurs tidigare deltagare:      
WOW! Fantastisk kurs som ger redskap att våga gå ur sin komfortzon, testa nya tekniker, färger och nya sätt att tänka när man ska fatta sin pensel inför en blank målarduk. / Maria Johnsson

Elin lyckades locka fram inspirationen och vidga vyerna hos mig. Genom sina djupa kunskaper och mjuka sätt skapas hon stor trygghet och känslan av att lyckas. Underbar känsla!
/ Lena B MattssonSå här går det till:

Det är superenkelt att delta. Du loggar in på kurssidan med din dator, platta eller din mobil. Inga program att ladda ner, bara en      internetuppkoppling. Du behöver inte göra något bara titta och lyssna!

 • Du går kursen i en takt som passar dig, ditt liv och schema 
 • Gå hur mycket du vill under tre månader.
 • Vill du vara obegränsad i tid kan du välja att behålla kursen.


Alla kan måla

Här på kursen skapas en trygghet att 

uttrycka dig fritt med färg och form!  

Kursen utvecklar dig som människa. 

Det är en skön frihetskänsla och tillfredställelse när du inte behöver du kopiera en färdig förlaga. Du kan  måla närvarande i nuet. Härifrån finns ingen dömande. Lekfullt och nyfiket låter du det som vill växa fram på duken. Ett fint förhållningssätt i livet .


Så här säger deltagarna

5 Omdömen

Väldigt bra

Caritha Alfredsson

Tyckte det var mycket innehåll och jag lärde mig nya saker. Gillar att måla med akryl. Och jag lyssnar om och om igen, då jag köpt utbildningen. Den passar a...

Läs mer

Tyckte det var mycket innehåll och jag lärde mig nya saker. Gillar att måla med akryl. Och jag lyssnar om och om igen, då jag köpt utbildningen. Den passar alla som vill lära sig att måla, men även måla intuitivt, vilket jag gillar.

Läs mindre
5 Omdömen

Avkopplande och underbart

Malin Strandberg

Fick denna kursen I födelsedagspresent av mina barn o barnbarn. Väldigt tydliga o behagliga instruktioner för hur man gör. Meditation tog det till en helt an...

Läs mer

Fick denna kursen I födelsedagspresent av mina barn o barnbarn. Väldigt tydliga o behagliga instruktioner för hur man gör. Meditation tog det till en helt annan nivå. Mediterar annars också men denna hör ihop med måla. Alltid gillat måla, rita o pyssel. Svårast för mig är nog att släppa på prestationen, att de blir de de blir, inte alltid de som är tänkt. Jättenöjd med kursen. Kommer måla ännu mera nu.

Läs mindre
5 Omdömen

Fantastiskt

Kristin Johannesson

Fantastiskt att kunna ta del av en sådan här kurs hemifrån! Fantastiskt att få till sig så mycket goda tankar, avslappning, ny kunskap i målandet och om mig ...

Läs mer

Fantastiskt att kunna ta del av en sådan här kurs hemifrån! Fantastiskt att få till sig så mycket goda tankar, avslappning, ny kunskap i målandet och om mig själv. Tack för en mycket givande kurs.

Läs mindre
5 Omdömen

Nya perspektiv

karin chamoun

Kursen gav lite nya infallsvinklar. Att man kan kombinera med olika ytstruktur t .ex limma dit andra material från naturen som fjädrar el annat.

Kursen gav lite nya infallsvinklar. Att man kan kombinera med olika ytstruktur t .ex limma dit andra material från naturen som fjädrar el annat.

Läs mindre

Om kursledaren

Lärare i Måleri , Vedic Art, EFT Tapping Elin Mohede

Elin är konstnär, pedagog och artist med genuin passion för det kreativa uttrycket i kombination med hälsa och välbefinnande. Hon ger populära kurser, behandlingar och workshops inom konst, hälsa och personlig utveckling, i sin ateljé i Smygehamn och som e-kurser. Utbildad lärare i den svenska konstmetoden Vedic Art, certifierad i EFT/Tapping samt diplomerad reflexolog/zonterapeut. Elin: Ser fram emot att lotsa dig i målandets värld, personligt välmående och nuets mindfulness. Varmt välkommen 🌸 Kontakta mig via hemsidan www.ateljeinspiro.com eller mail [email protected].

Upplev glädjen i att måla med hjärtat!

Gå kursen i 3 månader

Kursens avsnitt

  1. VÄLKOMMEN 🌸 Kursinnehåll och upplägg

  2. Materiallista

  3. MÅLARMATERIAL video

  1. INTRO till Avsnitt 1

  2. ANDNINGSÖVNING Avsnitt 1

  3. ENERGIÖVNING Trippelvärmaren

  4. MEDITATION: Mindfulness I

  5. MÅLARÖVNING Avsnitt 1

  1. INTRO till Avsnitt 2

  2. TIPS: Rensa i röran

  3. REFLEKTION: Inre kritikern

  4. MÅLARÖVNING & MEDITATION: "Trädet"

  1. INTRO till Avsnitt 3

  2. ANDNINGSÖVNING Avsnitt 3

  3. ENERGIÖVNING Blow out

  4. MEDITATION: Mindfulness II

  5. MÅLARÖVNING Avsnitt 3

  6. MÅLARÖVNING Exempel 3

  1. INTRO till Avsnitt 4

  2. REFLEKTION & MÅLARUTMANING

  3. Målarutmaning pdf

  4. MÅLARÖVNING & MEDITATION: "Färgbadet"

  1. INTRO till Avsnitt 5

  2. ANDNINGSÖVNING Avsnitt 5

  3. ENERGIÖVNING Crown pull

  4. MEDITATION: Mindfulness III

  5. MÅLAR ÖVNING & Exempel avsnitt 5

Om den här kursen

 • 5 avsnitt
 • 2 timmar videoinnehåll
 • bonus