Satsa på dig själv, din utveckling och livsväg 2023


Mentorprogrammet är för dig som vill få ett genombrott, ta ut en riktning eller komma till skott med just det där du vill förändra. Mentorprogrammet ger energi, nya tankar, känslor, befriande läkning, massor av härligt mod och tillit.
Använd dina superkrafter på bästa sätt!


Det här är allra första gången som Mia de Neergaard delar med sig av de mest efterfrågade hemligheterna bakom hennes framgång, så att du också kan göra dem till delar av din framgångssaga. Mia guidar dig till att " ta språnget"  in i ett liv som du älskar, genom beprövade personliga utvecklingsmetoder når du synkronicitet med själen, använder dina naturliga talanger för att växa och blomstra fullt ut. I över två decennier har Mia de Neergaard legat i framkanten av personligt transformerande och positivt stärkande utbildningar i Sverige. Mia är känd för sin förmåga att snabbt nå in till kärnan av det som ligger i vägen för att leva det liv som du drömmer om, oavsett om det ligger på det  mentala, känslomässiga eller själsliga planet. Mia ger tydlig och intuitiv- medial vägledning som läker och transformerar snabbt. 


Hennes långa erfarenhet över 20 år, djupa kunskap, entrepenöriella vision + förmågan att lyfta och stärka individer är flitigt efterfrågad och respekterad, enskilt såväl som av företag och organisationer.

Skapa ditt unika liv med framgång

Du lär dig direkt av Mias metoder genom att gå ett snabbspår online i en grupp med Mia de Neergaard som din mentor, livscoach och lärare. Du utvecklas, skapar och övergår till en väg som drivs av dig, din högsta potential dvs det som är unikt "du" och som ger mening.  En väg som är utformad för att passa din livsstil och som stödjer dig materiellt, andligt och känslomässigt. Du fördjupar ditt syfte och anledning till att vara här. 


 

 ✔︎  Du befriar, läker och når igenom de rädslor som står i vägen för din personliga och professionella expansion + upptäcker vilka som är dina inre drivfjädrar, själsstyrkor och emotionella superkrafter.
 

  ✔︎ Du lär dig kommunicera autentiskt och framgångsrikt, lär dig kroppsspråket och dess undermedvetna signaler. Super användbart när du vill nå vidare i en relation, med dig själv, familjen, ditt yrkesliv, vid konfliktlösning eller i ett coaching samtal.


✔︎   Du ökar kontakten med dig själv, din inre vägledning och källa. Tilliten till dig själv, dina personliga förmågor och naturliga talanger stärks mångfaldigt. Du minns att du kan, är värdefull och viktig.


✔︎   Du får möjligheten att uppfylla din djupaste potential, göra det du älskar, skapa ett liv som är autentiskt, tillfredställande och framgångsrikt. Vem är mentorprogrammet för?


Detta program är för alla som i sin utveckling vill "göra skillnad" i sitt egna liv och/ eller genom sitt arbete. Inklusive coacher, entrepenörer, terapefter, healers, ledare och de som vill gå in i ett eget företagande och kreativt inspirerande karriärer. 
Gör övergången enkel

Om du vill lära dig hur jag har skapat min tillvaro och själfulla karriär, så att du kan snabba upp din egen själfulla livsväg. 


Om du längtar efter att vara på en mer autentisk väg i ditt liv men inte är säker på hur, får du praktiska steg att ta här. 


Om du redan har ett meningsfullt liv och arbete och letar efter ny inspiration och motivation att föra in nytt liv på din väg, får du det i det här mentorprogrammet.

Så mentorprogrammet går du först och främst för din egen skull. Vill du stödja andra i ditt yrke, teamet, idrottslaget, dina barn eller partner har du stor glädje och användning av det du får under programmet.


Vad får du i det här programmet?


Del av Mias erfarenheter, metoder och lärdomar från sina dryga 20 år som mentor, coach och utbildare. Under 5 fullmatade klasser, LIVE SESSIONER med över 7 timmars innehåll.

Genom tydlig handledning, övningar i grupp och 1-1 tillsammans med välfungerande livsverktyg får du konkret målfokuserad coaching och mentoring som tar dig vidare.


Du kommer identifiera och göra framsteg med varje klass + få självledarskapsövningar som ger struktur och personlig insikt för att vårda och förverkliga dina högsta visioner, idéer och planer.


Dokumentation, nedladdningsbart material och livesessioner och tillhörande repriser online.

Inklusive Mias guidade meditation: " Förnya ditt liv och karriär" + flera av Mias nya meditationer som hjälper dig använda dina superkrafter på bästa sätt.Mia har en djupgående förståelse för vad som krävs för att ta dina idéer och drömmar till att bli verklighet och på ett sätt som är i linje med dig.

Deltagare säger:

 • En riktig ögonöppnare

  Superbra vägledning och en klar pusch framåt för mig och jag startade mitt företag så som jag vill.

 • Förlösande

  Så himla glad över verktygen jag fått och som verkligen funkar.

 • Livsförändrande

  Mia har hjälpt mig att se klarare, ta beslut och lösa upp barndomstrauman. Det har förändrat mitt liv.

Start 29 mars

Använd dina superkrafter redan i vår ⭐️

Vi träffas varje vecka online. Du får Diplom efter fullföljd kurs. Start 29 mars och fem tillfällen framåt med grand final 26 april 🎉

Gemenskap och inspiration

Pepp och stöd i privat Facebook grupp

Expandera ditt nätverk med vårt forum. Här träffar du fler som går eller har gått mentorprogrammet. Mia, din kurslärare är där i gruppen varje dag. Ställ frågor, dela erfarenheter, bli inspirerad och känn stödet av andra i gruppen. Vår slutna grupp är ett fint sätt att utvecklas tillsammans.

Du har två upplägg att välja på ...

Här får du en sammanfattning vad de innehåller och vad som skiljer dem åt ↓

Standard paket

 • Tillgång till programmet under 2,5 månader

  Kursen sträcker sig under 5 veckor. Du har tillgång allt material, övningar och repriser av mentorprogrammets under 10 veckor.

 • Privat Facebook grupp

  Under 6 månader har du tillgång till den slutna facebookgruppen, får inspiration och stöd av andra i programmet.

 • Guidade meditationer

  Mia´s nya guidade meditationer som går på djupet, stärker och gör dig redo för att leva ditt bästa liv.PLUS paket

 • Fri tillgång till kurs och Facebookgrupp

  Livstids tillgång till mentorprogrammet och allt material, övningar, repriser och meditationer. + Den slutna Facebook gruppen med fortsatt support.

 • E- kurs i självkärlek och relationer

  Bonus i pluspaketet är e-kursen i självkärlek och respekt. Fina verktyg och övningar som fyller på, stärker dig och det som är viktigt.

 • Två exklusiva sessioner med Mia

  Du får två personliga coachingsessioner med Mia som sker live online via telefon eller zoom. Där Mia har fullt fokus på dig, och din unika utveckling. Två effektiva och upplyftande sessioner á 30 minuter!

Bonus ⭐️ VÄRDEFULL KURS med Pluspaketet

Se fram mot självrespekt och kärlek!

Genom kursens kärleksfulla och stärkande verktyg lär du dig uppskatta och värdesätta dig själv. Övningar som att ge och ta emot kärlek, hur du tämjer din kritiker, skapar varaktiga harmoniska relationer, ger dig en värdefull plattform att leva ifrån. Perfekt att börja eller avsluta mentorprogrammet med.

Din coach och kursledare

Coach, föreläsare och utbildare i personlig utveckling

Mia de Neergaard

22 års yrkeserfarenhet av personlig utveckling och inre ledarskap har gjort Mia till en uppskattad och flitigt anlitad föreläsare, coach, författare och kursledare. Vi har alla en fulländad potential som vi kan använda för att nå våra drömmar och åstadkomma det vi vill i livet och mer därtill. - En trafikolycka för många år sedan ändrade jag inriktning och insåg vikten av att ta vara på livet och mig själv. Idag är det en av de bästa sakerna som hänt mig! Jag har många utbildningar bakom sig i personlig utveckling såsom mindfulness, meditation, mental träning, stresshantering, emotionell intelligens, skrattyoga, coaching med flera. Tusentals människor har förändrat sina liv positivt genom Mia´s verktyg och utbildningar, fått större livskvalitet och ett starkare självledarskap. Känn dig varmt välkommen ♡

Låt 2023 vara ditt år när du satsar på dig och din livsväg

Under programmet skapar du ditt unika liv och meningsfulla arbete tillsammans med din högsta potential. Ta modet i handen, var med och nå genombrott!

Så här går det till

superenkelt att delta

Direkt när du betalt på sidan här får du en bekräftelse via mail att du är med oss, så kul! Du behöver inte ladda ner några tunga program utan loggar bara in med din personliga länk som du får i mejlet. 

Och här under ditt konto finns kursmaterial och inspelningarna efter  varje live session som är via zoom.


 🌿 2,5 månaders eller livstids tillgång till mentorprogrammet och allt material 

 🌿 5 live-kurslektioner som också finns som repris i videoformat.

🌿  Gemenskap, pepp och stöd i sluten privat facebook grupp

🌿  Lätt tillgängligt via platta, dator och mobilen 

🌿  Alla videos som ljudfiler att lyssna på när och var du vill

🌿  2 exklusiva coachingsessioner med Mia på pluspaketet 

🌿  Personligt diplom efter fullföljd program

Bonus ⭐️

Utbildningens videos som ljudfiler

Lyssna på utbildningens innehåll som ljudfiler. Du får större frihet och kan enkelt ta del av utbildningens innehåll. Tack vare denna bonus kan du lyssna på alla inspelningar som Mp3 - filer rakt i mobilen, datorn plattan var du än är.

DIPLOM ⭐️

Efter fullföljt mentorprogram får du ett diplom digitalt som pdf, färdig att ladda ner och skriva ut.

Välj ditt paket här

Betala säkert med kort. Det går fint att delbetala både standard och plus paketet. Bokar du programmet via ett företag mot faktura tillkommer 25% moms, mejla så ordnar vi det separat. Ditt friskvårdsbidrag gäller!

 • 4 545,00 kr

  BOKA
 • 7 530,00 kr

  PLUS PAKET

  BOKA
 • 3 x 1 515,00 kr

  Delbetala Standard paket

  BOKA
 • 3 x 2 510,00 kr

  Delbetala pluspaket

  BOKA

Vanliga frågor & svar

 • Kan jag gå kursen i min takt?

  Vi har 5 live sessioner online som du kan se i efterhand om du inte kan medverka på alla. i Standard paketet har du tillgång till programmet under 3,5 månader och med Pluspaketet är kursen din för evigt.

 • Jag vet inte vad jag vill, är kursen rätt för mig?

  Kursen är noga anpassad oberoende om du vill ta ut ny riktning, tidigare erfarenhet och hur du vill använda färdigheterna. Du kan gå enbart för att fylla på din egna personliga utveckling.

 • Vad krävs för att jag ska få intyget?

  Du behöver fullfölja alla kursdelar därefter får du intyget digitalt där det står att du genomfört hela kursen.

 • Måste jag ha Facebook för att gå kursen?

  Nej, allt kursmaterial finns här inne på kursen så kan du gå mentorprogrammet genom att ta del av all dokumentation, inspelningar, ljudfiler medmera.

 • När får jag tillgång till kursen?

  När du bokat ditt köp får du sen en inbjudan via mejl med länk till vår första träff som sker över zoom. Därefter får du tillgång till kurssidan första avsnitt med egen inloggningslänk som du använder varje gång du loggar in på kursen.

Häng med, programmet starta snart...🌿

 • 00 Dagar
 • 00 Timmar
 • 00 Minuter
 • 00 Sekund