Satsa på dig själv, din utveckling och livsväg 2023


Mentorprogrammet är för dig som vill få ett genombrott, ta ut en riktning eller komma till skott med just det där du vill förändra. Mentorprogrammet ger energi, nya tankar, känslor, befriande läkning, massor av härligt mod och tillit.
Använd dina superkrafter på bästa sätt!

Det här är allra första gången som Mia de Neergaard delar med sig av de mest efterfrågade hemligheterna bakom hennes framgång, så att du också kan göra dem till delar av din framgångssaga. Mia guidar dig till att " ta språnget"  in i ett liv som du älskar, genom beprövade personliga utvecklingsmetoder når du synkronicitet med själen, använder dina naturliga talanger för att växa och blomstra fullt ut. I över två decennier har Mia de Neergaard legat i framkanten av personligt transformerande och positivt stärkande utbildningar i Sverige. Mia är känd för sin förmåga att snabbt nå in till kärnan av det som ligger i vägen för att leva det liv som du drömmer om, oavsett om det ligger på det  mentala, känslomässiga eller själsliga planet. Mia ger tydlig och intuitiv- medial vägledning som läker och transformerar snabbt. 

Hennes långa erfarenhet över 20 år, djupa kunskap, entrepenöriella vision + förmågan att lyfta och stärka individer är flitigt efterfrågad och respekterad, enskilt såväl som av företag och organisationer.

Skapa ditt unika liv med framgång

Du lär dig direkt av Mias metoder genom att gå ett snabbspår online i en grupp med Mia de Neergaard som din mentor, livscoach och lärare. Du utvecklas, skapar och övergår till en väg som drivs av dig, din högsta potential dvs det som är unikt "du" och som ger mening.  En väg som är utformad för att passa din livsstil och som stödjer dig materiellt, andligt och känslomässigt. Du fördjupar ditt syfte och anledning till att vara här. 


 

 ✔︎  Du befriar, läker och når igenom de rädslor som står i vägen för din personliga och professionella expansion + upptäcker vilka som är dina inre drivfjädrar, själsstyrkor och emotionella superkrafter.
 

  ✔︎ Du lär dig kommunicera autentiskt och framgångsrikt, lär dig kroppsspråket och dess undermedvetna signaler. Super användbart när du vill nå vidare i en relation, med dig själv, familjen, ditt yrkesliv, vid konfliktlösning eller i ett coaching samtal.


✔︎   Du ökar kontakten med dig själv, din inre vägledning och källa. Tilliten till dig själv, dina personliga förmågor och naturliga talanger stärks mångfaldigt. Du minns att du kan, är värdefull och viktig.


✔︎   Du får möjligheten att uppfylla din djupaste potential, göra det du älskar, skapa ett liv som är autentiskt, tillfredställande och framgångsrikt. Vem är mentorprogrammet för?


Detta program är för alla som i sin utveckling vill "göra skillnad" i sitt egna liv och/ eller genom sitt arbete. Inklusive coacher, entrepenörer, terapefter, healers, ledare och de som vill gå in i ett eget företagande och kreativt inspirerande karriärer. 
Gör övergång enkel

Om du vill lära dig hur jag har skapat min tillvaro och själfulla karriär, så att du kan snabba upp din egen själfulla livsväg. 


Om du längtar efter att vara på en mer autentisk väg i ditt liv men inte är säker på hur får du praktiska steg att ta här. 


Om du redan har ett meningsfullt liv och arbete och letar efter ny inspiration och motivation att föra in nytt liv på din väg får du det i det här mentorprogrammet.

Så mentorprogrammet går du först och främst för din egen skull. Vill du stödja andra i ditt yrke, teamet, idrottslaget, dina barn eller partner har du stor glädje och användning av det du får under programmet.


Vad får du i det här programmet?


Del av Mias erfarenheter, metoder och lärdomar från sina dryga 20 år som mentor, coach och utbildare. Under 5 fullmatade klasser, LIVE SESSIONER med över 7 timmars innehåll.

Genom tydlig handledning, övningar i grupp och 1-1 tillsammans med välfungerande livsverktyg får du konkret målfokuserad coaching och mentoring som tar dig vidare.


Du kommer identifiera och göra framsteg med varje klass + få självledarskapsövningar som ger struktur och personlig insikt för att vårda och förverkliga dina högsta visioner, idéer och planer.


Dokumentation, nedladdningsbart material och livesessioner och tillhörande repriser online.

Inklusive Mias guidade meditation: " Förnya ditt liv och karriär" + flera av Mias nya meditationer som hjälper dig använda dina superkrafter på bästa sätt.Mia har en djupgående förståelse för vad som krävs för att ta dina idéer och drömmar till att bli verklighet och på ett sätt som är i linje med dig.

Vad säger våra kursdeltagare:

 • En riktig ögonöppnare

  Supbra vägledning och en klar pusch framåt för mig personligen och jag startade mitt företag så som jag vill.

 • Förlösande

  Så himla glad över verktygen jag fått och som verkligen funkar.

 • Livsförändrande

  Mia har hjälpt mig att se klarare, ta beslut och lösa upp barndomstrauman. Det har förändrat mitt liv.

Start 1 mars 2023

för dig som vill starta 2023 i linje med dina superkrafter ⭐️

Vi träffas varannan vecka online med start 1 mars och har vår grand final 26 april 🎉 Du får Diplom efter fullföljd kurs. Så snart du bestämt dig kan du gå med i vår hemliga facebook grupp och där få inspiration och kontakt med fler deltagare. Friskvårdsbidraget kan användas för kursen.


Du har två upplägg att välja på ...

Här får du en sammanfattning vad de innehåller och vad som skiljer dem åt ↓

Standard paket

 • Tillgång till programmet under 3 månader

  Kursen sträcker sig under 10 veckor. Du har tillgång allt material, övningar och repriser av mentorprogrammets 5 klasser under 14 veckor.

 • Tillgång till den hemliga Facebook gruppen

  Under 6 månader har du tillgång till den hemliga facebookgruppen, får inspiration och stöd av andra som går programmet.

 • Guidad meditationer

  Mia´s nya guidade meditationer som går på djupet, stärker och gör dig redo för att leva ditt bästa liv.PLUS paket

 • Obegränsad tillgång OCH till hemliga Facebookgruppen

  Livstids tillgång till mentorprogrammet och allt material, övningar, repriser och meditationer. + Den hemliga Facebook gruppen med fortsatt support.

 • E- kursen i självrespekt

  Extra bonus i pluspaketet är e-kursen i självkärlek och respekt. Här får du kraftfulla verktyg och övningar fyller på och stärker dig och det som är viktigt. Vilket är en av de sakerna Mia är expert på.

 • Två personliga sessioner med Mia

  Du får två exklusiva coachingsessioner med Mia som sker live online via telefon eller zoom. Där Mia har fullt fokus på dig, och din unika utveckling. Två effektiva och upplyftande sessioner á 30 minuter!

Välj ditt paket här

Betala säkert med kort. Det går fint att delbetala både standard och plus paketet. Bokar du programmet via ett företag mot faktura tillkommer 25% moms, mejla så ordnar vi det separat.

 • 4 545,00 kr

  BOKA
 • 7 530,00 kr

  PLUS PAKET

  BOKA
 • 3 x 1 515,00 kr

  Delbetala Standard paket

  BOKA
 • 3 x 2 510,00 kr

  Delbetala pluspaket

  BOKA

Din coach och kursledare

Coach, föreläsare och utbildare i personlig utveckling

Mia de Neergaard

22 års yrkeserfarenhet av personlig utveckling och inre ledarskap har gjort Mia till en uppskattad och flitigt anlitad föreläsare, coach, författare och kursledare. Vi har alla en fulländad potential som vi kan använda för att nå våra drömmar och åstadkomma det vi vill i livet och mer därtill. - En trafikolycka för många år sedan ändrade jag inriktning och insåg vikten av att ta vara på livet och mig själv. Idag är det en av de bästa sakerna som hänt mig! Jag har många utbildningar bakom sig i personlig utveckling såsom mindfulness, meditation, mental träning, stresshantering, emotionell intelligens, skrattyoga, coaching med flera. Tusentals människor har förändrat sina liv positivt genom Mia´s verktyg och utbildningar, fått större livskvalitet och ett starkare självledarskap. Känn dig varmt välkommen ♡

Ta ett kliv framåt i början av 2023

skapa ditt unika liv och meningsfulla arbete tillsammans med din högsta potential