STÄRK SJÄLVKÄNSLA KURSEN  - stärker dig inifrån och ut, dina positiva egenskaper lyfts fram och ger dig en starkare självkänsla, bättre självförtroende, ny självmedkänsla och tillit vilka är helt avgörande när du vill förändra och förbättra ditt liv!


Trött på att tvivla, hålla dig själv tillbaka och ha en malande oro?
Genom att lära dig försonas med dig själv och dina upplevelser kan du lättare vara dig själv och skapa det du vill. Du har en oerhörd KRAFT och förmåga att påverka, använda den att fokusera på GODA och det som gör dig stark. Forskning visar att en högre självkänsla ger större tillfredsställelse med livet och är en grund till LYCKA!


STÄRK SJÄLVKÄNSLAN KURSEN - hjälper dig att värdesätta, förlåta och tycka om dig själv för den du är!


Du lär dig:

♡  Hur du ökar självkänslan

♡ Försonas med förluster, besvikelser och separationer 

♡ Släppa oförätter, hinder och läka konflikter

♡ Konsten att förlåta 

♡ Uppskatta dig själv

♡ Lyfta fram dina styrkor och använda dem!Kursen får återkommande högsta betyg!   


"Äntligen, det känns som om jag vunnit högsta vinsten på lotto - och det jag vunnit är vägen till mitt eget hjärta! Min egenkärlek har stärkts. Jag kan möta människor från det perspektivet och den ingången, utan att tappa bort mig själv, mitt egenvärde eller min kraft - Befriande! Nina
"


KURSENS UPPLÄGG:

Du går i din egen takt, pausar, går tillbaka och reptererar hur många gånger du vill. Varje gång du gör det blir det en förbättring och fördjupning. 

  • Videokurs med övningar, guidade inre processer, meditationer, visualiseringar, kärleksfulla affirmationer och verktyg som stärker alla aspekter av dig 
  • Gediget material med texter, pdf, ljudfiler och kompendium i pdf
  • Insikter och upplevelser om hur värdefull du är integreras i dig och gör dig stark inifrån  DU FÅR DESSUTOM 3 GÅVOR!

GÅVA 1 → Diplom efter avslutad kurs, värde 120kr.
GÅVA 2 → Meditation för självhealing , värde 200kr.
GÅVA 3 → Personlig coaching  per telefon värde 600kr.
Kursen är för dig som vill finna din inre styrka, 

förverkliga dig själv och leva från din bästa potential.

Välkommen!Gå  kursen under 3 månader 

pris 1600kr!

Ha kursen så länge du vill!  

pris 1900kr 

Kursledare

Coach & mentor, utbildare i Mindfulness, EQ och HQ,

Mia de Neergaard

Med sina 25 års yrkeserfarenhet inom personlig utveckling och inre ledarskap. Mia uppskattad föreläsare, författare, coach och kursledare med ett förflutet som företagsledare. En trafikolycka för många år sedan fick henne att ändra inriktning i livet. Vi har alla en enorm potential inom oss som behöver komma fram för att kunna användas på bästa sätt till den vi vill vara och åstadkomma det vi vill i livet. Vi behöver befria känslomässiga obalanser och släppa oförrätter, ta av oss offerkoftan och ta vara på livet nu när det pågår. Tusentals människor har förändrat sina liv genom Mia´s kurser och utbildningar. Du får effektiva moderna verktyg för ökad livskvalitet och kärleksfullt starkt självledarskap.