STÄRK SJÄLVKÄNSLAN

Positiv kurs i personlig utveckling

Du blir stärkt inifrån och ut, dina positiva sidor lyfts fram och ger dig en starkare självkänsla, bättre självförtroende, ny självmedkänsla och tillit. Dessa är helt avgörande när du vill göra förändringar i livet och uppgradera självkänslan!
STÄRK SJÄLVKÄNSLAN KURSEN - hjälper dig att värdesätta, förlåta och tycka om dig själv för den du är!


Du lär dig:

♡   Hur du ökar självkänslan

♡  Försonas med förluster, besvikelser och separationer 

♡  Släppa oförätter, hinder och läka konflikter

♡  Konsten att förlåta 

♡  Uppskatta dig själv

♡  Lyfta fram dina styrkor och använda dem!


Kursen får återkommande högsta betyg!   "Äntligen, det känns som om jag vunnit högsta vinsten på lotto - och det jag vunnit är vägen till mitt eget hjärta! Min egenkärlek har stärkts. Jag kan möta människor från det perspektivet och den ingången, utan att tappa bort mig själv, mitt egenvärde eller min kraft - Befriande! Nina
"


KURS INNEHÅLL

Kurstid 8 timmar och diplom ingår!

  • Du går i din egen takt, pausar, går tillbaka och reptererar hur många gånger du vill. Varje gång du gör det blir det en förbättring och fördjupning.

  • Videokurs med övningar, guidade inre processer, meditationer, visualiseringar, kärleksfulla affirmationer och verktyg som stärker alla aspekter av dig

  • Gediget material med texter, pdf, ljudfiler och kompendium i pdf Insikter och upplevelser om hur värdefull du är integreras i dig och gör dig stark inifrån

Trött på att tvivla på dig själv

hålla dig själv tillbaka och ha en malande oro?

Att lära dig försonas med dig själv och dina upplevelser gör att du blir tryggare och stabilare. Du vet vem du är, du kan lättare vara dig själv och skapa det du vill. 

Du har en oerhörd kraft och förmåga att påverka. Efter kursen kan du använda den för att fokusera på goda och det som gör dig stark. 


KURSEN ÄR FÖR DIG!

Kursen är för dig som vill finna din inre styrka, förverkliga dig själv och leva från din bästa potential. Välkommen!

Kursledare

Coach, föreläsare och utbildare i personlig utveckling

Mia de Neergaard

20 års yrkeserfarenhet av personlig utveckling och ledarskap har gjort Mia till en uppskattad och flitigt anlitad föreläsare, coach, författare och kursledare. "Vi har alla en fulländad potential som vi kan använda för att nå våra drömmar och åstadkomma det vi vill i livet och mer därtill. " - Tack vare en trafikolycka för många år sedan ändrade jag inriktning och insåg vikten av att ta vara på livet och mig själv. Idag är den brytpunkten en av de bästa sakerna som hänt , säger Mia. Hon har många utbildningar bakom sig i personlig utveckling såsom mindfulness, meditation, mental träning, stresshantering, emotionell intelligens, skrattyoga, coaching med flera. Tusentals människor har förändrat sina liv positivt genom Mia´s verktyg och utbildningar, fått större livskvalitet och ett starkare självledarskap. Välkommen du med!

Gå kursen nu

under tre månader!

Behåll kursen

så länge du vill!                                 Kursen ger dig ett bra självledarskap, 


ett helare och rikare liv!


Mia de Neergaard